Адаптер за лаптоп 19V 4.74A / 5.5*2.5*12mm

1.200,00 ден

Висококвалитетни адаптери произведени по светски стандарди
според наше барање. Сите видови електронски делови искористени
во производството на адаптерот се со висок квалитет и се избрани
за да ги задоволи барањата на нашите потрошувачи исто така
да се грижи за одржувањето на батеријата на вашиот латоп.

SKU: AS01 Категорија Ознаки: , ,

Опис

Адаптер за ASUS – LENOVO – TOSHIBA – MSI – MEDION

Адаптер за лаптоп 19V 4.74A / 5.5*2.5*12mm
X