Адаптер за лаптоп 19V 7.1A / 5.5*2.5mm

2.400,00 ден

Висококвалитетни адаптери произведени по светски стандарди
според наше барање. Сите видови електронски делови искористени
во производството на асе со висок квалитет и се избрани
за да ги задоволи барањата на нашите потрошувачи исто така
да се грижи за одржувањето на батеријата на вашиот латоп.

Опис

Адаптер за ASUS – LENOVO – TOSHIBA – MSI – MEDION – ALL IN ONE 

Адаптер за лаптоп 19V 7.1A / 5.5*2.5mm
X