Адаптер за лаптоп 20V 4.5A / 7.9*5.5mm

1.200,00 ден

Висококвалитетни адаптери произведени по светски стандарди
според наше барање. Сите видови електронски делови искористени
во производството на адаптерот се со висок квалитет и се избрани
за да ги задоволи барањата на нашите потрошувачи исто така
да се грижи за одржувањето на батеријата на вашиот латоп.

SKU: LN01 Категорија Ознаки: , ,

Опис

Адаптер за LENOVO –  THINKPAD

Адаптер за лаптоп 20V 4.5A / 7.9*5.5mm
X