Адаптер за лаптоп 20V 7.1A / USB connector

2.400,00 ден

Висококвалитетни адаптери произведени по светски стандарди
според наше барање. Сите видови електронски делови искористени
во производството на асе со висок квалитет и се избрани
за да ги задоволи барањата на нашите потрошувачи исто така
да се грижи за одржувањето на батеријата на вашиот латоп.

Опис

Адаптер за LENOVO – ALL IN ONE

Адаптер за лаптоп 20V 7.1A / USB connector
X