Адаптер за фискален апарат 9V 5A / 5.5*2.5mm

1.200,00 ден

Висококвалитетни адаптери произведени по светски стандарди
според наше барање. Сите видови електронски делови искористени
во производството на асе со висок квалитет и се избрани
за да ги задоволи барањата на нашите потрошувачи исто така
да се грижи за одржувањето на батеријата на вашиот уред.

SKU: FIS01 Категорија Ознаки: ,

Опис

Адаптер за ФИСКАЛНИ АПАРАТИ

Адаптер за фискален апарат 9V 5A / 5.5*2.5mm
X