Глувче LOGITECH M220 Silent Red

1.390,00 ден

Заборавете на досадните звуци на кликање. M220 намалува над 90% 4 споредба на нивото на звук помеѓу Logitech M220 и Logitech M170. Лев клик dBA мерено од независна лабораторија на 1m. на бучава, создавајќи потивка и попродуктивна средина за вас и за оние околу вас. Малата големина и мазната контрола на курсорот го прават одличен за тесни работни простори и зафатени работни маси.

SKU: LOGITECH Категории: , Ознаки: , ,

Опис

24 Месеци гаранција

Глувче LOGITECH M220 Silent Red
X