Глувче LOGITECH MX Master 2S

5.340,00 ден

Владеачкиот глушец на Logitech е дизајниран за моќни корисници и мајстори на нивниот занает кои сакаат да направат повеќе, поефикасно. MX Master 2S нуди одлична работа со Logitech Flow што ви овозможува беспрекорно да контролирате два компјутера со еден глушец и да копирате-лепите содржина меѓу нив. Во комбинација со други напредни функции и зачудувачки дизајн, тој обезбедува исклучителна удобност, контрола, прецизност и прилагодување.

SKU: MXMSTER2S Категории: , Ознаки: , ,

Опис

24 Месеци гаранција

Глувче LOGITECH MX Master 2S
X