Глувче MX Master 3 w/Bluetooth Multi-device, graphite, Unify

6.000,00 ден

Беспрекорно контролирајте повеќе компјутери со вашиот MX Master 3 со овозможен Flow со едноставно поместување на курсорот до работ на екранот. Вашиот MX Master 3 тече со вас, дури и помеѓу оперативните системи Windows® и macOS.

Пренесувајте текст, слики и датотеки помеѓу компјутерите без напор – само копирајте на едниот и залепете на другиот.

SKU: MXMSTR3 Категории: , Ознаки: , , , ,

Опис

24 Месеци гаранција

Глувче MX Master 3 w/Bluetooth Multi-device, graphite, Unify
X