Глушец Logitech Wireless MX Anywhere 2S Graphite

4.160,00 ден

РЕВОЛУЦИОНЕРНА МУЛТИ КОМПЈУТЕРСКА КОНТРОЛА
Запознајте го компактниот и моќен MX Anywhere 2S, глувчето што ви дава супермоќ. MX Anywhere 2S работи каде и да правите – кафулиња, седишта во авион, хотелски соби и состаноци надвор од локацијата – и работи беспрекорно на три компјутери, вклучително и навигација и копирање-лепење помеѓу нив.

SKU: MXANYWHR2S Категории: , Ознаки: , , , ,

Опис

24 Месеци гаранција

Глушец Logitech Wireless MX Anywhere 2S Graphite
X