ДЦ адаптер кабел 4.5*3.0 / црн приклучок

250,00 ден

Висококвалитетни ДЦ кабли произведени по светски стандарди.

SKU: DL02C Категорија Ознаки: ,

Опис

ДЦ адаптер кабел за DELL

ДЦ адаптер кабел 4.5*3.0 / црн приклучок
X