Екран за лаптоп 10.1″ Led Slim 40 pin

3.850,00 ден

Екранот е A++ Grade

SKU: 101LED40PINSLM Категорија Ознаки: , , ,

Опис

Екранот пасува на повеќе модели на лаптопи.
За повеќе информации контактирајте не на VIBER или на E-MAIL

Екран за лаптоп 10.1″ Led Slim 40 pin
X