Екран за лаптоп 13.3″ Led Slim 40 pin

4.500,00 ден

Екранот е A++ Grade

SKU: 133SLM40PIN Категорија Ознаки: , , ,

Опис

Екранот пасува на повеќе модели на лаптопи.
За повеќе информации контактирајте не на VIBER или на E-MAIL

Екран за лаптоп 13.3″ Led Slim 40 pin
X