Екран за лаптоп 14.0″ Led Slim 30 pin Narrow Edge (Borderless)

5.450,00 ден

Екранот е A++ Grade

SKU: 140SLM30PINNARROW Категорија Ознаки: , , ,

Опис

Екранот пасува на повеќе модели на лаптопи.
За повеќе информации контактирајте не на VIBER или на E-MAIL

Екран за лаптоп 14.0″ Led Slim 30 pin Narrow Edge (Borderless)
X