Екран за лаптоп 15.6″ Led Slim 30 pin Narrow Edge FHD (Borderlerss)

7.510,00 ден

Екранот е A++ Grade

SKU: 156SLM30PINNREDGFHD Категорија Ознаки: , , ,

Опис

Екранот пасува на повеќе модели на лаптопи.
За повеќе информации контактирајте не на VIBER или на E-MAIL

Екран за лаптоп 15.6″ Led Slim 30 pin Narrow Edge FHD (Borderlerss)
X