Екран за лаптоп 17.3″ Led slim 30 pin FHD

10.900,00 ден

Екранот е A++ Grade

SKU: 173SLM30PINFHD Категорија Ознаки: , , ,

Опис

Екранот пасува на повеќе модели на лаптопи.
За повеќе информации контактирајте не на VIBER или на E-MAIL

Екран за лаптоп 17.3″ Led slim 30 pin FHD
X