Екран за лаптоп 17.3″ Led 40 pin standard

7.500,00 ден

Екранот е A++ Grade

SKU: 173STND40PIN Категорија Ознаки: , , ,

Опис

Екранот пасува на повеќе модели на лаптопи.
За повеќе информации контактирајте не на VIBER или на E-MAIL

Екран за лаптоп 17.3″ Led 40 pin standard
X