Термичка силиконска паста

500,00 ден

HY510 е сива термичка паста на база на силикон со топлинска спроводливост од 1,93 W/mk Достапна како 0,5 g, 1g, 2g Opp кеса со распрскувач, 3g, 5g, 10g конзерва, 30g, 100g Алуминиумска туба, конзерва, 1500g, 1Kg, 5kg и 10kg Се користи за многу различни апликации вклучувајќи процесор, графички процесор (Playstation, Xbox), VGA, LED и чипсет.

Термичка издржливост: < 0.225C- in2/W
Термичка спроводливост: 1.93W/m-k

SKU: THERMALGREASE Категории: , Ознаки: ,
X