Тимот на СААФ СЕРВИС е професионално обучен кадар, посветен на работата, постојано се грижи за своите клиенти да бидат задоволни од услугата. Задоволство на клиентот е секогаш наш приоритет број еден.

Kвалитет и посветеност!

СААФ СЕРВИС е име на квалитет, посветеност, стручност и професионалност. Име кое зад себе има над 18 години присуство на пазарот за дигитална технологија. Тоа значи дека гарантираме и стоиме зад секоја поправка направена во нашиот сервис.
Успешноста во остранување на дефектите на уредите е со исклучително високо ниво на задоволство кај нашите клиенти. Уредот кој ќе го донесете за поправка е важен за нас и ќе се потрудиме да го поправиме да работи како нов!

Секогаш на време!

Пристигнуваме на време на договорената локација. Известување за било какво
неочекувано одложување на договорениот термин. Известување доколку поправката трае повеќе од очекуваното.

 • Професионалност
 • Лојалност
 • Интегритет
 • Колегијалност
 • Eфикасност и Eфективност

БРЗ И ЕФИКАСЕН НАЧИН ЗА ПОПРАВКА НА ВАШИОТ УРЕД

- Поправка на мтична плоча и отстранување на електронски дефект.

 - Промена на резервни делови:

 • Екрани
 • Тастатури
 • Батерии
 • Држачи
 • Перка за ладење
 • Флет кабел на екран
 • Тачпад
 • Звучници
 • ДЦ Конектори
 • USB  Портови
 • HDMI  Портови